Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Venlo

BBQ bestellen Venlo

Lunch bestellen Venlo

Brunch bestellen Venlo

Stamppot bestellen Venlo

Gourmetten bestellen Venlo

Hapjes bestellen Venlo

High Tea bestellen Venlo

Tapas bestellen Venlo

Italiaans bestellen Venlo

Grieks bestellen Venlo

Desserts bestellen Venlo

Walking dinner Venlo

Food truck Venlo

Snackwagen Venlo

Borrel bestellen Venlo

Live Cooking Venlo

In Venlo, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u een verrukkelijke verkenningstocht door onze gerechten. Of u nu een grootschalig kantoorfeest organiseert of simpelweg een ontspannen avond thuis wilt, onze culinaire aanbod zal uw smaakpapillen verwennen.

Lanceer uw smaakvolle ontdekkingsreis met een verleidelijke keuze aan buffetmaaltijden, met een wereldse samensmelting van smaken op uw bord. Of geniet van de onweerstaanbare aroma’s van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen zullen laten dansen.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze brunches zijn een feestelijke traktatie die de ochtend opfleuren met smaken van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Verlang je naar hartverwarmend comfortfood?

Onze Stamppotten laten de Nederlandse traditie herleven, terwijl Gourmetten is een sociale aangelegenheid waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok vrij kan laten.

Voor heerlijke lichte hapjes kunt u terecht bij onze smaakvolle Hapjes, perfect voor ontspannen samenzijn. Of trakteer uzelf op een chique High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

Als de avond aanbreekt, brengen we u een scala aan opties met verschillende mogelijkheden, van Italiaans tot Grieks, en van smakelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, probeer dan onze opties voor Walking Dinner, Food Truck-catering of Live Cooking.

Kortom, in Venlo, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de diverse smaken die deze schitterende stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.