Winterfeest Venlo

Hoewel het momenteel nog zomer is, zal de winter snel aanbreken, en dat betekent dat we allemaal weer meer tijd binnen zullen doorbrengen met de kachel aan. Is dat jammer? Nee hoor! Organiseer een winterfeest in Venlo, of regel een gezellige lunch in Venlo. Er zijn genoeg redenen om het leven te vieren en daar hoort lekker eten bij. En voor dat lekkere eten kan de catering in Venlo zorgen.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Groot assortiment

Via deze website kunt u direct bij de bij ons aangesloten cateraars bestellen. Natuurlijk kunt u, indien u dat wenst, ook eerst een offerte aanvragen.

De catering in Venlo die bij deze website is aangesloten, bestaat uit een groot aantal cateringbedrijven die verschillende specialiteiten hebben. Dat betekent dat het assortiment groot is. U kunt voor welke gelegenheid dan ook bestellen en onze cateraars bezorgen op de door u aangegeven locatie.

Wellicht overweegt u om een gezellige lunch in Venlo te organiseren voor vrienden en familie ter ere van een speciale gelegenheid. Of als uw werkplek lunches wil bestellen, kijk niet verder, u bent hier aan het goede adres!

Maar ook voor hapjes bestellen in Venlo, bijvoorbeeld voor bij de borrel, kunt u bij ons terecht. Er is voor iedere smaak iets te vinden. Wist u dat u bij ons ook tapas Venlo kan bestellen? Die lekkere Spaanse hapjes gaan er wel in op een gezellige winteravond! Dat niet alleen, u kunt de hele borrel bij ons cateren, compleet met drank en hapjes. Als u ervoor kiest om uw borrel Venlo door onze cateraars te laten verzorgen, ontzorgen wij u volledig.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Niet alleen hapjes en drankjes

Buffet

Het buffet is een cateringoptie die u ongetwijfeld bekend is, aangezien het een populaire keuze is die vaak wordt gekozen vanwege het succes ervan. En dat is niet voor niets. Op het door u gewenste moment gaan de buffetschalen open en krijgen uw gasten heerlijk eten opgeschept. Het voordeel van een buffet is dat u altijd diverse gerechten kan kiezen, zodat er voor iedereen wel wat bij is. Daarom is kiezen voor een buffet in Venlo altijd een uitstekende beslissing.

Gourmetten

Gourmetten is ook een populaire optie. Natuurlijk kunt u gourmetten bestellen in Venlo voor bij u thuis, maar ook bij feesten is het sfeervol om voor gourmetten te kiezen. U kunt bij ons gourmetschotels bestellen met vlees en vis, en wij kunnen ook de bijgerechten leveren, zoals lekkere salades en gesneden groenten zoals champignons, uien, paprika. Uiteraard hoort daar ook stokbrood, kruidenboter en knoflookboter bij.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Italiaans en Winterfeest Venlo

{De Italiaanse keuken is een van de meest geliefde keukens in de wereld|Het is geen geheim dat de Italiaanse keuken wereldwijd wordt omarmd en geliefd is}. Men weet met eenvoudige ingrediënten de lekkerste maaltijden te maken. {Wilt u uw gasten verwennen met heerlijke Italiaanse pasta’s of andere Italiaanse gerechten|Als u uw gasten wilt trakteren op verrukkelijke Italiaanse pasta’s of andere authentieke Italiaanse gerechten}, dan kunt u {bestel dan Italiaans eten bij de catering in Venlo|gemakkelijk Italiaans eten bestellen bij de catering in Venlo}!

 

Grieks

{Ook Grieks eten scoort hoog op de ranglijst van gewaardeerd eten|Grieks eten staat ook hoog genoteerd als het gaat om geliefde gerechten}, daarom kunt u dat ook bij ons in Venlo Grieks bestellen.

 

High Tea

{Iets anders dat niet in het rijtje hapjes valt, maar ook niet in de categorie maaltijden, is de high tea|Een ander alternatief dat niet onder de categorie hapjes valt maar ook geen volledige maaltijd is, is de high tea}. De high tea is een Engelse traditie die bestaat uit, de naam zegt het al, het drinken van thee met, en dat maakt het zo speciaal, lekkere zoete en hartige hapjes. {Wie eens wat anders wil dan een “gewoon” verjaardagsfeestje of een uitje met collega’s, kan een high tea bestellen in Venlo|Als u op zoek bent naar een unieke ervaring voor uw verjaardagsfeestje of een uitje met collega’s, overweeg dan een high tea te bestellen in Venlo}. U geeft de locatie aan en wij verzorgen de rest. Uiteraard kunt u zelf aangeven welke hapjes u wenst bij de high tea.

 

De catering in Venlo verzorgt alles

{Wanneer u een event organiseert, begrijpen wij dat het handig voor u is om meerdere zaken op één adres te regelen|We begrijpen dat het organiseren van een evenement gepaard kan gaan met veel regelwerk}. Daarom kunnen wij ook {de borden, het bestek en de servetten leveren|serviesgoed, bestek en servetten voor u verzorgen}. Voor u een zorg minder.

 

Hoge kwaliteit ook voor Winterfeest Venlo

{Behalve dat de catering in Venlo gerechten levert waarvan het water in de mond loopt|Naast het leveren van overheerlijke gerechten die het water in de mond doen lopen}, kunt u er ook zeker van zijn dat deze gerechten volgens strenge hygiëne voorschriften zijn klaargemaakt. Daar staan wij garant voor. Zo kunnen uw gasten volop genieten van een geslaagde borrel of een geslaagd feest. Wij verwennen u en uw gasten graag en hopen u als klant te mogen verwelkomen.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.