Koningsdag Venlo


Koningsdag is een van de meest populaire feesten van het jaar in Venlo, trekken veel mensen op af, de stad barst van de drukte. Wanneer je besluit om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, met een lekker hapje en een drankje, kan Catering in Venlo je helpen om deze feestelijke dag iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, of het nu een ontbijt is, een middagdiner of diner, of simpelweg schalen met heerlijke hapjes en snacks, het kan allemaal.

Het is aan jou om de maaltijd naar eigen wens te personaliseren. Ons assortiment is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we schrikken nergens van terug. Wij maken het met liefde, en vakmanschap, voor je klaar, en leveren het voedsel samen met drankjes, op de afgesproken datum en tijdstip. We bezorgen in heel Venlo.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Als je interesse hebt in een offerte, kun je dit op onze webpagina doen. Druk op de knop “Offerte aanvragen” en vul het offerteformulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier volledige details te verstrekken, hoe meer je ons verteld, hoe meer wij je een nauwkeurige prijsopgave op maat kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er bijzondere verzoeken bestaan, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, specifieke dieetwensen.

Nadat je de offerte hebt verkregen, en je akkoord gaat met de voorwaarden, kun je overgaan tot de bestelling, ook dit kun je eenvoudig online regelen. Kies de gewenste opties, maak in slechts enkele minuten een account aan (dit kost niet meer dan een paar minuten), en verricht als laatste stap, de geldovermaking, en klaar ben je, het gemakt dient de mens! De betaling geschiedt via het Ideal systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Venlo?


Ons assortiment is lekker uitgebreid, we hebben voor ieder wat wils, we bieden gerechten aan uit alle delen van de wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, zal ik even wat van de mogelijkheden voor je benoemen, maar voor een volledig overzicht van ons aanbod, verwijs ik je graag naar de pagina “onze gerechten” op deze website.

Hapjes bestellen Venlo
Buffet bestellen Venlo
High Tea bestellen Venlo
Tapas bestellen Venlo
Lunch bestellen Venlo
Gourmetten bestellen Venlo
Borrel bestellen Venlo
Italiaans bestellen Venlo
Grieks bestellen Venlo

Je ziet het, we hebben echt van alles in huis, om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben speciaal voor Koningsdag lekker veel verschillende soorten bieren, en cocktails in het aanbod. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Venlo: Tot slot


Ongeacht of je Koningsdag viert met je vriendenclub, in je eigen huis, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, waarbij we aan ieders wensen voldoen. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we regelen alles voor je. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met stralend weer! Geniet er volop van!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.