Borrel bestellen Venlo

Als topspecialist in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van onschatbare waarde dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Venlo

Wilt u bij uw borrel in Venlo alles zelf voorbereiden? Dat betekent dat u inkopen moet doen en zelf voor de hapjes zorgen, bijvoorbeeld. Maar dat is een flinke taak, dus waarom zou u het niet uit handen geven? Op welke manier? Door gebruik te maken van onze website, waar een grote verscheidenheid aan cateraars zich hebben aangesloten. Elke cateraar heeft zijn eigen specialiteiten. We bieden ook borrel catering aan. U bent helemaal vrij om te beslissen hoe u de borrel wilt laten verlopen. U kunt kiezen tussen een bescheiden borrel of een uitgebreide borrel met alle denkbare extra’s. U heeft de keuze om dit te laten plaatsvinden op een door u gewenste locatie. Bijvoorbeeld, als u een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen bedrijfspand, dan zal de cateraar alles op de door u gekozen locatie bezorgen. Natuurlijk, kunnen we de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Venlo

Een borrel is niet compleet zonder heerlijke hapjes. Onze cateraar kan de hapjes voor u in orde maken. Op onze website kunt u het diverse assortiment aan hapjes ontdekken en daaruit een selectie maken. Indien u graag een offerte wilt voordat u een bestelling plaatst, kunt u deze met gemak en zonder verplichtingen aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die verlangen naar meer dan een standaard borrel met traditionele hapjes, zijn er tal van alternatieven beschikbaar. Een extraatje voor uw borrel kan zijn om een food truck in Venlo te laten komen. Dit creëert een gezellige en unieke atmosfeer voor uw borrel. De food truck beschikt over een volledig uitgeruste horecakeuken waarin culinaire hoogstandjes worden bereid. U kunt kiezen uit gerechten vanuit diverse internationale keukens. Denk aan een food truck met heerlijke Aziatische lekkernijen, of een food truck met Caribische gerechten. Daarnaast behoren pizza’s en hamburgers tot de opties.

Een alternatieve keuze is om een barbecue in Venlo te overwegen. In Venlo vindt u een ruime variëteit aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Venlo nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Venlo bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Venlo een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Venlo. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Venlo is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Venlo leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

We hebben niet alleen borrelcatering op onze website. De kwaliteit van het aangeboden eten is altijd een belangrijk punt bij feesten en partijen. Een veelgekozen vorm van catering is een buffet, omdat dit een scala aan gerechten biedt en voor iedereen wat te vinden is. Voor elk type evenement is het bestellen van een buffet in Venlo een slimme keuze.

Als u overweegt om een setting te creëren waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Venlo een passende keuze|dan is gourmetten in Venlo een geschikte optie|dan past gourmetten in Venlo goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Venlo een uitstekende keuze}. Onze cateringpartner heeft een breed scala aan gourmetschotels beschikbaar. Ook voor de lunch in Venlo kunt u op de catering vertrouwen. Misschien heeft u plannen voor een gezellige lunch met familie en vrienden. Bekijk op onze website de beschikbare mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een originele manier om uw verjaardag te vieren? Een leuke optie is om een High Tea te plannen. Tijdens een High Tea kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan zoete en hartige lekkernijen. Dit kan bij u thuis, maar ook op een locatie van uw keuze, plaatsvinden. Als u een echte zoetekauw bent, kan de cateraar ook desserts in Venlo aanbieden. Overweeg eens een dessertfeest te organiseren? Dit is een groeiende trend. In plaats van traditionele hartige hapjes kunt u genieten van overheerlijke zoete taarten en desserts. Smullen maar!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en aandacht vervaardigd. Bovendien voldoen alle gerechten aan zeer strenge hygiënische richtlijnen. Hygiëne is voor ons van groot belang en staan achter de cateraars die met ons samenwerken.

Hoe werkt het?

Met behulp van onze website kunt u de gewenste catering kiezen. U heeft de optie om deze direct te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal daarna contact met u opnemen om de bestelling en uw specifieke wensen te bespreken. Tijdens de dag van uw feest, evenement of party worden de gerechten afgeleverd op de locatie die u heeft aangegeven.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.